BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAB'den Erdoğan’a destek gelmeye başladı----

AB'den Erdoğan’a destek gelmeye başladı

AB'den Erdoğan’a destek gelmeye başladı
05 Mart 2020 - 10:31 www.finansgundem.com

Suriye, İdlib'den gelen acı haberler sonrasında Bahar Kalkanı Harekatı devam ederken Avrupa'dan da Türkiye'ye destek çağrıları gelmeye devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin bugün Moskova’da bir araya gelecek…

Erdoğan ve Putin bugün Rusya'da bir araya geliyor

Kritik görüşme öncesinde Avrupa’dan peş peşe benzer yönde açıklamalar geldi. Almanya Başbakanı Angela Merkel’in, “İdlib’de bir güvenli bölge oluşturulmasına” yönelik sözlerinin ardından saatler sonra Hollanda Dışişleri Bakanı Stef Blok’tan kritik bir açıklama geldi.

Blok, Türkiye’ye danışılarak bölgede bir uçuşa yasak bölge oluşturulması gerektiğini söyledi. Blok, “Bölgede Suriyeli savaş uçağı ve helikopterlerinin olmaması gerek. Diğer bir deyişle Esad için İdlib’de bir uçuşa yasak bölge” ifadesini kullandı.

Ankara, Esad rejiminin saldırılarının devam etmesi sonrasında bölgeden kaçacak yüz binlerce Suriyeli’nin sınıra akın etmemesi için bölgede bir tampon bölge oluşturmayı gündeme getirmişti.

İngiltere’nin saygın gazetelerinden The Times, “Erdoğan, Suriye’de oluşturulacak uçuşa yasak bölge için Avrupa’nın desteğini kazanıyor” başlığıyla bu gelişmeleri okurlarına aktardı.

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)