BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD’den Ukrayna’ya ek askeri yardım paketi----

ABD’den Ukrayna’ya ek askeri yardım paketi

ABD’den Ukrayna’ya ek askeri yardım paketi
06 Nisan 2022 - 09:40 www.finansgundem.com

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Buça'daki katliamın ardından Ukrayna'ya 100 milyon dolarlık ek askeri yardımda bulunacaklarını açıkladı.

ABD, Ukrayna’ya ek askeri yardım paketini duyurdu. ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Buça'daki katliamın ardından yapılacak 100 milyon dolarlık ek askeri yardımın yardımın füzesavar sistemlere yönelik acil ihtiyacı karşılamak üzere yapılacağını söyledi.

Açıklamada, Ukrayna'ya yönelik 6. yardım paketiyle Rus işgali başladığından bu yana ABD'nin bu ülkeye verdiği askeri desteğin 1,7 milyar doları aştığı kaydedildi. Bir kaynak, ABD'nin son yardımıyla Ukrayna'ya Javelin tanksavar füze sistemi alınacağını ifade etti.

Ukrayna’da Rus ordusunun geri çekildiği bölgelerden, özellikle de Buça'dan gelen katliam görüntüleri tüm dünyada tepkilere yol açarken Rusya görüntüleri “kurmaca” olarak niteliyor.

Brüksel'de bulunan Blinken, Buça'daki son gelişmeleri ele almak üzere Ukraynalı mevkidaşı Dimitro Kuleba'yla görüşecek. Toplantıya ABD'nin NATO Büyükelçisi Julie Smith'in de katılması bekleniyor.

ABD'den Rusya'ya yeni yaptırımlar geliyor

ABD'den Rusya'ya bir finansal yaptırım daha

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı: Rusya savaş amaçlarını revize ediyor

ABD'den 1,6 milyar dolarlık F-16 satışına onay

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)