BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'den Türkiye'ye sert tepki!----

ABD'den Türkiye'ye sert tepki!

ABD'den Türkiye'ye sert tepki!
07 Nisan 2015 - 08:33 www.finansgundem.com

Türkiye'deki sosyal medya yasaklarına sert çıkan ABD, Twitter ve YouTube'a erişiminin önündeki engelleri kaldırmasını için çağrı yaptı

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Marie Harf, Türkiye'ye sosyal medya sitelerine yönelik yasakların kaldırılması çağrısını yaptı.

Harf, Türkiye'de sosyal medya sitelerinin kapatılmasına yönelik yazılı bir açıklama yaptı. Sözcü Harf, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Amerika Birleşik Devletleri, Türkiye'deki ifade özgürlüğünü desteklemektedir ve özgür konuşmayı tehdit edici bütün eylemlere karşıdır. Özgür ve engellemelerden arınmış medya açık ve demokratik toplumların temel unsurlarındandır. Türk hükümetinden vatandaşlarının Twitter ve YouTube'a erişiminin önündeki engelleri kaldırmasını ve diğer bütün sosyal medya platformlarına özgür erişimini teminat altına almasını teşvik ediyoruz. İfade özgürlüğü her sağlıklı demokrasi için kilit önemdeki bir unsurdur ve Türk Anayasası ile Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) anlaşmalarında korumaya alınmıştır."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)