BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'den flaş açıklama----

ABD'den flaş açıklama

ABD'den flaş açıklama
25 Aralık 2013 - 05:22 www.finansgundem.com

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Psaki, Türk medyasında çıkan ABD ile ilgili ithamlardan rahatsızlığını açıkladı

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Jen Psaki'den bu kez yazılı açıklama: "Türk medyasının bazı unsurlarında büyükelçimiz, diğer üst düzey Amerikalı yetkililer, uluslararası medya temsilcileri ile özel Amerikan vatandaşları ve grupları hakkında devam eden temelsiz saldırıları derinden rahatsız edici buluyoruz.

Psaki, yaptığı yazılı açıklamada, İstanbul merkezli operasyonlar  sonrasında bazı gazetelerde ABD'nin Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone ve ABD  ile ilgili çıkan haberlere yanıt verdi.  Psaki, şunları kaydetti:
"Bazı Türk medyasında, büyükelçimiz, diğer üst düzey Amerikalı  yetkililer, uluslararası medya temsilcileri ile özel Amerikan vatandaşları ve  grupları hakkında devam eden temelsiz saldırıları derinden rahatsız edici  buluyoruz. Türk yetkililere, Amerikalı yetkililer hakkındaki bu tür iddialara  dair endişelerimizi ilettik.

Türk yetkililer, büyükelçi Ricciardone dahil, Amerikalı yetkililere  karşı bu tür yanlış suçlamalara itibar etmedikleri noktasında bizi temin ettiler.  Türk hükümetinin görüşleri hakkında daha fazla soru için sizi Türk hükümetine  yönlendiriyoruz".
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)