BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD’den 5 Çin, 3 Rus, 1 Türk şirketine yaptırım----

ABD’den 5 Çin, 3 Rus, 1 Türk şirketine yaptırım

ABD’den 5 Çin, 3 Rus, 1 Türk şirketine yaptırım
14 Şubat 2020 - 07:19 www.finansgundem.com

ABD Dışişleri Bakanlığı'nın yaptırım listesine Türkiye’den Eren Carbon Graphite Industrial Trading Company , Ltd. adlı şirket de girdi


ABD Dışişleri Bakanlığı, 3 Şubat’tan itibaren aralarında bir Türk şirketinin de bulunduğu9 şirkete yaptırım uygulandığını açıkladı. 

Yaptırım listesine Rusya'dan alınan şirketlerin Şipunov KPB Enstrüman Tasarım Bürosu, NPO Mashinostroyeniya ve Kumertau Havacılık İmalat İşletmesi olduğu ifade edildi.

Kara listeye Çin’den 5 (Dandong Zhensheng Trade Co., Ltd., Gaobeidian Kaituo Precise Instrument Co., Ltd., Shenzhen Tojoin Communications Technology Co., Ltd., Shenzhen Xiangu High-Tech Co., Ltd., Wuhan Sanjiang Import and Export Co., Ltd), Irak (Kata'ib Sayyid al-Shuhada) ve Türkiye’den (Eren Carbon Graphite Industrial Trading Company, Ltd.) de birer şirket dahil edildi.

Yaptırım kararı, İran, Kuzey Kore ve Suriye yönelik uygulanan kitle imha silahlarının yayılmasının önlenmesi kanuna uygun olarak kabul edildi.

Kanun, bu ülkelere nükleer, kimyasal, bakteriyolojik silah geliştirmeye yardımcı olacak teknolojilerin aktarılmasını yasaklıyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)