BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiABD'de yapılan siber saldırı sağlık hizmetlerini aksattı----

ABD'de yapılan siber saldırı sağlık hizmetlerini aksattı

ABD'de yapılan siber saldırı sağlık hizmetlerini aksattı
05 Ağustos 2023 - 00:06 www.finansgundem.com

ABD'nin 5 eyaletinde hastanelere düzenlenen siber saldırı sonucu sağlık hizmetleri kesintiye uğradı. Gerçekleşen siber saldırı sonucunda soruşturma başlatıldı.

ABD’nin Texas, Connecticut, Rhode Island, Pensilvanya ve California eyaletlerinde bulunan birçok hastaneye siber saldırı düzenlendi.

Hastanelerdeki bilgisayar sistemleri siber saldırı nedeniyle bazı servis odalarının kapanmasını ve ambulansların yönünü değiştirmesine yol açtı.

Siber güvenlik ekipleri sorunu çözmek için çalışmalara başlarken birçok kişi sağlık hizmetinden mahrum kaldı. Birçok hasta tedavi için başka hastanelere yönlendirildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

ABD merkezli ve siber saldırıdan etkilenen sağlık merkezi Prospect Medikal Holding'den yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Siber saldırıyı öğrendikten sonra sistemlerimizi korumak için çevrimdışı duruma getirdik ve siber güvenlik uzmanlarının yardımıyla bir soruşturma başlattık. Araştırmamız devam ederken, mümkün olan en kısa sürede normal operasyonlara dönmek için özenle çalışıyor ve hastalarımızın acil ihtiyaçlarını karşılamaya odaklanıyoruz.”

Garanti BBVA'dan finansal teknolojide ilk dijital girişim

 

Çip teknolojisinde sübvansiyon savaşı

 

Amazon, Apple'ı geride bıraktı

 

Apple’ın ayakkabısı 50 bin dolardan satışa çıktı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)