BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'de silahlı saldırı!----

ABD'de silahlı saldırı!

ABD'de silahlı saldırı!
27 Ekim 2018 - 18:05 www.finansgundem.com

ABD basını Pittsburgh kentindeki bir Sinagog'a düzenlenen silahlı saldırıda 8 kişinin hayatını kaybettiğini, saldırganın ise teslim olduğunu duyurdu. Saldırıda yaralananlar arasında 4 polis memuru da bulunuyor.

ABD'nin Pensilvanya eyaletindeki Pittsburgh kentinde, silah sesleri yükseldi. Bir sinagoga giren silahlı saldırgan ateş açtı. Pittsburgh polisi ise sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada saldırıyı teyit ederek vatandaşları bölgeden uzak durmaları konusunda uyardı.

Squirrel Hill semtindeki Hayat Ağacı Sinagogu'na saldıran kişinin tutuklandığı öğrenildi. Eyalet yetkilileri saldırıyı gerçekleştirenin kimliğini 46 yaşındaki Robert Bowers olarak aktardı. Saldırgan, sakallı, beyaz biri olarak tarif edildi. Silahlı saldırganın polise teslim olduğu belirtildi. Pittsburgh polisi ise resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada birden fazla ölü olduğunu, 6 kişinin yaralandığını ve yaralılardan 4’ünün polis memuru olduğunu aktardı. Henüz resmi açıklama yapılmamasına karşın ABD medyası polise dayandırdıkları kaynaklarda, saldırıda 8 kişinin hayatını kaybettiğini ileri sürdü.

Musevi inancına göre cumartesi günleri gerçekleştirilen Şabbat ibadeti sırasında meydana gelen silahlı saldırı nedeniyle bölgeye özel eğitim ve silahlara sahip SWAT timleri gönderildi.

TRUMP: ÇOK SAYIDA ÖLÜ VAR

ABD Başkanı Donald Trump ise Twitter hesabından “Pennsylvania'da Pittsburgh'daki meydana gelen olayı izliyorum. Polisler olay yerinde. Squirrel Hill bölgesindekiler dikkatli olmalı. “Çok sayıda ölü ve yaralı var gibi. Saldırgana dikkat edilmeli. Tanrı hepinizi korusun!” açıklamasını yaptı. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)