BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'de sağlık kliniğine saldırı! Yaralılar var----

ABD'de sağlık kliniğine saldırı! Yaralılar var

ABD'de sağlık kliniğine saldırı! Yaralılar var
10 Şubat 2021 - 02:03 www.finansgundem.com

Minnesota'da 5 kişiyi yaralayan 67 yaşındaki saldırgan gözaltına alındı

ABD'nin Minnesota eyaletine bağlı Buffalo kentindeki Allina Clinic Crossroads'da düzenlenen silahlı saldırıda 5 kişi yaralandı. Yaralılardan üçünün durumunun kritik olduğu öğrenildi. 

Buffalo Polis Departmanı'ndan yapılan açıklamada saldırıyı gerçekleştiren 67 yaşındaki Gregory P. Ulrich'in yakalandığı ve Wright County Hapishanesi'ne konulduğu bildirildi. Polis yetkilileri, saldırganın 2003'ten bu yana sabıkalı olduğu ve birçok olaya karıştığı bildirildi.

Minneapolis bomba ekibinin de bölgeyi kontrol etmek ve temizlemek için olay yerine gittiği açıklandı. 

Minnesota Valisi Tim Walz, düzenlediği basın toplantısında, olay sırasında "el yapımı patlayıcı cihazlar" kullanıldığını söyledi.

Walz patlayıcı cihazların kullanıldığını söylerken, polis yetkilileri bir yangın çıkarıcı cihazın patlatılıp patlatılmadığının belirsiz olduğunu bildirdi.

Amerikan medyasının ulaştığı saldırganın kardeşi Richard Ulrich, kardeşiyle bir süredir konuşmadığını belirterek, "Birkaç yıl önce sırtından geçirdiği ameliyat sırasında opioid tedavisi aldı. Kardeşimin klinikte gerçekleştirdiği saldırı da bu tedavinin etkisi olabilir" dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)