BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD’de kar fırtınası uyarısı: Evden çıkmayın----

ABD’de kar fırtınası uyarısı: Evden çıkmayın

ABD’de kar fırtınası uyarısı: Evden çıkmayın
29 Ocak 2022 - 09:14 www.finansgundem.com

Long Island'ın kuzeyinde New England kıyılarında ağır kar fırtınası koşulları bekleniyor. Yetkililer, vatandaşları Cumartesi günü evden çıkmamaları konusunda uyardı.

New Jersey ve New York’ta fırtınanın yaklaştığı uyarısıyla olağanüstü hal ilan etti. Covid-19, Doğu Sahili’nin kar fırtınası için hazırlıkları da zorlaştırıyor. New York, toplu taşıma ve banliyö hatlarındaki gecikmeler konusunda uyarılarda bulundu. Miami’de hava bu hafta sonu donma noktasına kadar düşebilir.

Belediye Başkanı Eric Adams, New York şehrinin fırtınaya hazır olduğunu söyledi. Fırtına, Doğu Sahili’nde 5000'e yakın uçuş iptal oldu.

En az üç eyaletteki valiler, meteoroloji yetkilileri  tarafından “güçlü ve tehlikeli” olarak tanımlanan bir kış fırtınasının  Orta Atlantik, Kuzeydoğu ve New England’ın büyük alanlarını önemli ölçüde etkilemesi ve bazı yerlerde kar yağışının çok yüksek  ölçülmesi nedeniyle acil durum ilan etti.

Ulusal Hava Servisi, Güney Delaware, orta ve doğu Long Island, Güneydoğu Connecticut ve Rhode Island’ın yanı sıra Doğu Massachusetts ve Doğu Maine’in bazı bölgelerinde kar fırtınası uyarıları yayınlandığını açıkladı.
(Tayfun Hopalı / ABD-Sözcü)

Meteoroloji'den sağanak ve kar uyarısı

ABD'den peş peşe 'Rusya' açıklamaları

ABD'de tüketici güveni aşağı yönlü revize edildi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)