BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'de hükümet yeniden kapanacak mı----

ABD'de hükümet yeniden kapanacak mı

ABD'de hükümet yeniden kapanacak mı
04 Şubat 2019 - 04:54 www.finansgundem.com

ABD'de 35 gün kapalı kaldıktan sonra Trump ve Kongre arasındaki anlaşmayla geçici olarak açılan hükümet için 15 Şubat kritik tarih. Duvar ödeneğinde ısrarını sürdüren Trump, hükümetin kapanmasının ihtimal dışı olmadığını söyledi

ABD Başkanı Donald Trump, CBS kanalına yaptığı açıklamada, “Hükemet kapanması da olabilir, ulusal acil durum ilanı da” dedi. 

Trump Meksika sınırına istediği duvar bütçesi için hükümetin bir kez daha kısmi olarak kapanması ihtimalini dışlamadı, Kongre’yi devre dışı bırakarak ulusal acil durum ilan edebileceğinin de mesajını verdi.

“Her seçenek masada” diyen Trump, “bu ulusal acil durum, bu ülkemizin insan kaçakçıları tarafından gerçek bir işgali” dedi.

“Duvara ihtiyacınız var” diyen Trump, “duvara ihtiyacınız yok diyenler sadece oyun oynuyor” ifadesini kullandı.

Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi’yi eleştiren Trump, Pelosi’nin ülke için çok kötü olduğunu düşündüğünü söyledi. Pelosi’yi siyasi puan kazanmak istemekle suçlayan Trump, bunun çok kötü siyaset olduğunu düşündüğünü çünkü Pelosi’nin sınırları açmak istediğini kaydetti. Trump’a göre Pelosi insan kaçakçılığını önemsemiyor.

Temsilciler Meclisi Başkanı Demokrat Nancy Pelosi Trump’ın duvar inşası için bütçede istediği 5.7 milyar dolara karşı çıkıyor.

Demokratlar Temsilciler Meclisi’nde, Cumhyuriyetçiler de Senato’da çoğunluğu elinde bulunuduruyor. (Amerika'nın Sesi)

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • adem aşcıoğlu04 Şubat 2019 09:33

    kendi ülkenle uğraşamıyorsun ikide bir hükümet kapanıyor bir halt edemiyorsun diğer ülkeleri tehditle dize getirmeye çalışıyorsun.