BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinABD'de gözaltına alındı: Başbakana uyuşturucu suçlaması!----

ABD'de gözaltına alındı: Başbakana uyuşturucu suçlaması!

ABD'de gözaltına alındı: Başbakana uyuşturucu suçlaması!
29 Nisan 2022 - 17:06 www.finansgundem.com

Karayipler'de bulunan Birleşik Krallık'a bağlı adalar topluluğu Virgin Adaları’nın Başbakanı Andrew Fahie’nin uyuşturucu kaçakçılığı ve kara para aklama suçları gerekçesiyle ABD'de gözaltına alındığı açıklandı.


Birleşik Krallık'a bağlı adalar topluluğu Virgin Adaları’nın Başbakanı Andrew Fahie'nin, uyuşturucu kaçakçılığı yaptığı gerekçesiyle ABD’de gözaltına alındığı duyuruldu.

ABD’de gözaltına alınan Başbakan’ın kendilerini Meksikalı kokain kaçakçıları olarak tanıtan ajanlar tarafından Miami'de yakalandığı bildirildi.

NTV'deki habere göre; Başbakan Fahie'nin, ajanlarla Virgin Adaları limanlarının uyuşturucu kaçakçıları tarafından kullanılmasına izin vermek amacıyla 700 bin dolara anlaştığı iddia edildi.

DIŞİŞLERİ BAKANI TRUSS: DEHŞETE DÜŞTÜM

Konuyla ilgili açıklamada bulunan İngiltere Dışişleri Bakanı Liz Truss ise, iddialar karşısında "dehşete düştüğünü" aktardı.

Virgin Adaları Başbakanı’nın kendilerini ABD en fazla uyuşturucu kaçıran Sinaola Karteli'nin mensubu olarak tanıtan ajanlar tarafından yakalandığı vurgulanırken, Fahie ve beraberinde yakalandığı aralarında oğlunun da bulunduğu iki kişiye ülkeye beş kilogramdan fazla kokain sokmak ve kara para aklamak için komplo kurmak suçlamalarının yöneltildiğinin altı çizildi.

Davaya ilişkin olarak aktarılan bilgilerde, Fahie'nin, Britanya Hükümeti tarafından yıllardır kendisini görevden almaya çalıştığı belirtildi.

Uyuşturucu tacirlerini köpük banyosu ele verdi!

 

Meksika'da ABD'ye bağlı uyuşturucuyla mücadele birimi kapatıldı

 

Parkta bulunan döviz dolu çantanın sahibi uyuşturucu baronu çıktı

 

Holding patronu uyuşturucu baronu çıktı!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)