BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD ve Rusya zirvesi ikili ilişkilerde önemli rol oynayacak ----

ABD ve Rusya zirvesi ikili ilişkilerde önemli rol oynayacak

ABD ve Rusya zirvesi ikili ilişkilerde önemli rol oynayacak
29 Haziran 2018 - 08:39 www.finansgundem.com

Rusya Federasyon Konseyi Başkanı Valentina Matviyenko, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ABD Başkanı Donald Trump’ın görüşmesinin ikili ilişkilerde önemli rol oynayacağını bildirdi.

Rusya Federasyon Konseyi Başkanı Valentina Matviyenko gazetecilere yaptığı açıklamada, “ABD-Rusya liderlerinin zirvesinin düzenlenmesi kararının çok önemli bir karar olduğunu düşünüyorum. Bunun Rusya ve ABD arasındaki ilişkilerin kurulmasında çok önemli rol oynayacağını düşünüyoruz. Çünkü bugün ikili ilişkiler neredeyse donduruldu” ifadesini kullandı. 

Matviyenko, bu görüşmeye ciddi ümitler bağlandığını ve faydalı geçeceğinden emin olduğunu belirterek, “Bazı konularda anlaşmaya varılır mı veya bu iki liderin ortak açıklaması mı olur bilmiyorum, fakat her halükarda bir süreç ilerleyecek. Bu çeşitli alanlarda ilerideki görüşmeler için iyi bir başlangıç” dedi. 

Amerikan senatosu ile görüşmeyi de olumlu değerlendiren Matviyenko açıklamalarına şu şekilde devam etti:

“Birçok kez ABD senatosuna temaslara yeniden başlamak için başvurduk, fakat bunun için bir onay almadık. Şimdi Amerikan senatörler Rusya’ya gelmek ve Federasyon Konseyi üyeleri ile diyalog kurmak istediklerini belirttiler. Bunun da çok önemli olduğunu düşünüyorum.”

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)