BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD ve İsrail'den siber güvenlikte iş birliği----

ABD ve İsrail'den siber güvenlikte iş birliği

ABD ve İsrail'den siber güvenlikte iş birliği
25 Ağustos 2022 - 22:17 www.finansgundem.com

ABD yönetimi, İsrail ile siber güvenlikte iş birliğine ilişkin mutabakat zaptı imzaladı

ABD Hazine Bakanlığı, İsrail Maliye Bakanlığı ile siber güvenlikte iş birliğine ilişkin ikili mutabakat zaptının sonuçlandırıldığını duyurdu.

Açıklamaya göre, mutabakat zaptı, ABD Hazine Bakan Yardımcısı Wally Adeyemo'nun Kasım 2021'de İsrail'e yaptığı ziyarete dayanıyor.

Bakanlığın açıklamasında, söz konusu ziyarette Adeyemo'nun küresel fidye yazılımı tehdidiyle mücadeleye yardımcı olmak için İsrail ile ikili Siber Görev Gücü başlattığı anımsatıldı.

Mutabakat zaptıyla iki ülke arasında uzun süredir devam eden siber güvenlik bilgi paylaşımının güçleneceği vurgulanarak, olaylar ve tehditler hakkında siber güvenlik bilgileri de dahil olmak üzere finans sektörüyle ilgili bilgi paylaşımı, siber güvenlik alanında iş birliğini teşvik etmek için personel eğitimi ve çalışma ziyaretleri, sınır ötesi siber güvenlik tatbikatlarının yürütülmesi gibi yetkinlik geliştirme faaliyetleri konularında iş birliğinin geliştirileceği aktarıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Adeyemo, fidye yazılımlarını durdurmaya yönelik küresel çabalarına İsrail hükümetinin ortak olmasından memnuniyet duyduklarını belirtti.

ABD Dışişleri'nden 'vize' açıklaması

 

İsrail: Türkiye ile ilişkilerde bir sonraki aşamaya geçildi

 

Koronaya karşı dünyanın umuduydu: İsrail'den kötü haber!

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)