BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD, Ukrayna'da sömürge yönetimi kuruyor----

ABD, Ukrayna'da sömürge yönetimi kuruyor

ABD, Ukrayna'da sömürge yönetimi kuruyor
22 Ocak 2024 - 13:28 www.finansgundem.com

Rusya Dış İstihbarat Servisi, ABD'nin Ukrayna'da sömürge yönetimi kurma çalışmalarına başladığını açıkladı.

Rusya Dış İstihbarat Servisi (SVR) Direktörü Sergey Narışkin, Amerika Birleşik Devleti (ABD)'nin Ukrayna'da sömürge yönetiminin kurulacağını vurguladı.

SVR Direktörü Narışkin, ABD'nin Kiev'de bir sömürge yönetiminin kuracağını ve bunun Batı'da eğitim gördüğünü Ukraynalılardan oluştuğunu belirtti.

ABD'nin bu çalışması 'Ukrayna'yı tamamen tebaa kılma amacı' amacıyla sürdürdüğünü söyleyen Narışkin, sömürge yönetimindeki Ukraynalıların ABD'nin çıkarlarına uymalarını beyan etmiş olanların razı olduğunu çizdi.

ABD'nin Ukrayna'daki bazı üst düzey bürokratlardan hoşlanmadığını söyleyen Narışkin, Washington'un Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'e talimat vererek bu isimlerin değiştirilmesini talep edeceğinizi belirtti.

Kara listede Zelenskiy'in ekibinden onlarca üst düzey yöneticinin içeriğini paylaşan Narışkin, Washington'un istenen kurulum yapılmaması halinde, Zelenskiy'in yakın borçlarla ilgili 'ölümcül' bir kayıtlı küresel kayıtlara tarifinde bulunduğunu vurguladı.

Zelenskiy'in Aralık 2023'teki ABD ziyareti sırasında kayıt kadrosunun değiştirilmesiyle ilgili 'ısrarcı tavsiyeleri' kapsamını anlatan Narışkin, ABD'nin başbakanlık pozisyonu için Bloomington'daki Indiana Üniversitesi'nde görmeyi gören Ukrayna'nın Washington Büyükelçisi Oksana Markarova'yı tavsiye etti.

Narışkin'in katkıları nedeniyle Harvard mezunu olan Ukrayna Maliye Bakan Yardımcısı Aleksandr Kava'nın adı bakanlık koltuğu için adı Polonya Ulusal Kamu Yönetimi Enstitüsü mezunu olan Ekonomi Bakanı yardımcısı Taras Kaczka'nın da bakanlığa terfi ettirilmesi önerildi.

SVR Direktörü Zelenskiy'in ABD'nin elindeki 'kirli çamaşırlarının' kendisi başkanlığından devam edecek güçler ile ilgili bilgiyle hareket ettiğini de aktararak bundan dolayı Ukrayna Devlet Başkanı'nın ABD'li patronlarının dinlemeye devam edenlerin çalışmaları yapılıyor çizdi.

AB'den Ukrayna'ya 1,3 milyon top mermisi

 

ABD, Ukrayna'ya "Patriot" tedarik edilmekte sorun yaşıyor

 

ABD Ukrayna'ya mali destek kesiyor mu?

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)