BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD, Türkiye ile ilişkilerin YPG'yi korumaktan daha önemli olduğuna karar verdi----

ABD, Türkiye ile ilişkilerin YPG'yi korumaktan daha önemli olduğuna karar verdi

ABD, Türkiye ile ilişkilerin YPG'yi korumaktan daha önemli olduğuna karar verdi
20 Aralık 2018 - 06:59 www.finansgundem.com

Rus uzman Vladimir Bruter, ABD’nin Suriye’den asker çekme kararını değerlendirdi

Moskova merkezli Uluslararası İnsani ve Politik Araştırmalar Enstitüsü’nden Vladimir Bruter, ABD’nin Suriye’den asker çekme kararını değerlendirdi.

Russia Today (RT) televizyonuna konuşan Bruter, “ABD’nin Suriye’den ayrılmaya değil, sadece askerlerini çıkarmaya karar verdiğini düşünüyorum. Neden tam da şimdi bunu yapmak istedikleri ortada. Mesele şu ki Türkiye, Suriye’nin kuzeyine askeri operasyon hazırlıklarına başladı ve ABD’nin bu meydan okumayı kabul etmesi ya da kabul etmemesi gerekiyordu. Onlar, Türkiye’yle ilişkilerin YPG’yi koruma çabasından daha önemli olduğuna karar verdi” dedi.

ABD’nin, askerlerinin tamamen ayrılıp ayrılmadığına bakılmaksızın Suriye’nin güney ve doğusundaki varlığını sürdüreceğini söyleyen Bruter, “Yani bu sorunu tam da şimdi çözerek aynı anda birden fazla sorundan kurtulmak istiyorlar. Öncelikle Türkiye’yle ilişkileri korumak. Bu, onlar için çok önemli. İkincisi, şöyle ya da böyle gitmeleri gerekecekti, çünkü bunu Suriye talep ediyor. Üçüncüsü de ani karar vererek hemen hayata geçirerek herkesi şaşırtmak” yorumunda bulundu.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bilader20 Aralık 2018 07:38

    Bu ruslar herdaim gercekci konusuyor. adamlarin gri rengi yok, ya siyah ya beyz konuyorlar. Biz dahil kapitalistler bunu anlamakta zorluk cekiyor ve kabullenemiyoruz. Belkide sindiremiyoruz. bundan dolayi bu Rusya ne dese dunya onu dinlememekte kararli.