BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD savaş için parayı buldu----

ABD savaş için parayı buldu

ABD savaş için parayı buldu
05 Eylül 2013 - 12:14 www.finansgundem.com

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Suriye'ye askeri müdahalenin parasını Körfez ülkelerinin karşılayacağını söyledi

ABD Senato Dış İlişkiler Komitesi'nden Suriye'ye askeri müdahale onayı alan Obama'nın savaşı nasıl finanse edeceği de tartışma konusu oldu. ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Körfez ülkelerinin, ABD'nin Suriye müdahalesinin masraflarını karşılamaya hazır olduğunu söyledi.
Amerikan Washington Post gazetesindeki habere göre, ABD'nin Suriye'ye yapmayı planladığı askeri müdahalenin finansmanını Körfez'deki Arap ülkeleri karşılayacak.
ABD Senatosu Dış İlişkiler Komitesi'ndeki toplantıda, Suriye'ye olası askeri müdahalenin masraflarının nasıl karşılanacağı da gündeme geldi. Cumhuriyetçi senatör Ileane Ros-Lehtinen, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'ye Suriye savaşının finansmanını sordu.
ABD BEŞ KURUŞ PARA HARCAMAYACAK
Bu soruyu cevaplandıran ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Beşşar Esad'ı devirmek için ABD önderliğinde Suriye'ye yapılması planlanan askeri müdahalenin bütün masraflarının karşılanması için Körfez'deki Arap ülkelerinin teklifte bulunduğunu söyledi.
ABD Dışişleri Bakanı Kerry, "Gerçekte, bazı Arap ülkeleri, ABD'nin daha önce birkaç yerde yaptığı gibi, bütün işi üstlenmesi durumunda, tüm masrafları karşılayacaklarını söyledi" dedi. ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Arap ülkelerinin bu teklifinin de masada olduğunu vurguladı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)