BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD Meksika liderlerinin e-maillerine girmiş----

ABD Meksika liderlerinin e-maillerine girmiş

ABD Meksika liderlerinin e-maillerine girmiş
21 Ekim 2013 - 11:11 www.finansgundem.com

Meksika hükümetinden ABD'ye kınama: "Bunu kabul etmemiz mümkün değil"

Meksika hükümeti, ABD'nin, eski Devlet Başkanı Felipe Calderon'un e-postalarını inceleyerek casusluk yapmasını sert bir dille kınadı.
Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Hem Meksika hukukuna hem de uluslararası hukuka aykırı olan bu uygulamayı kabul etmemiz mümkün değildir" ifadesi kullanıldı.
ABD'ye diplomatik nota verileceği belirtilen açıklamada, "Komşular ve ortaklar arasındaki ilişkilerde bu tür eylemlere yer yoktur" denildi.
Alman Der Spiegel dergisi, hafta sonu ABD Ulusal Güvenlik Ajansı'nın (NSA) eski sistem analisti Edward Snowden tarafından sızdırılan belgelerin ABD'nin, eski Devlet Başkanı Calderon'un e-postalarını incelediğini ortaya çıkardığını yazmıştı.
Snowden'ın sızdırdığı 2012 tarihli bir başka belge ise NSA'nın şimdiki Meksika Devlet Başkanı Enrique Pena Nieto'nun geçen yılki seçimi kazanmadan önce e-postalarını okuduğunu ortaya çıkarmıştı.
Pena Nieto, iddiaların araştırılmasını istemişti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)