BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinABD kara kışa erken teslim----

ABD kara kışa erken teslim

ABD kara kışa erken teslim
20 Kasım 2014 - 04:32 www.finansgundem.com

ABD'nin 48 eyaletinde etkili olan şiddetli kar yağışı ve fırtına sonucu 7 kişi hayatını kaybetti. New York'un Buffalu şehrinde yaşam dondu

ABD'de kış erken ve çok sert bir giriş yapı. Ülkedeki 48 eyalette etkili olan şiddetli kar yağışı ve fırtına sonucu 7 kişi hayatını kaybetti.

Özellikle New York’un Buffolu şehrinde yer yer 2 metreyi bulan kar yağışı, yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Fırtına nedeniyle yaklaşık 450 ev ve iş yerine elektrik verilemiyor. Fırtına bölgesinde olağanüstü hal ilan edilirken, ulusal muhafız birlikleri acil durum ekiplerine yardım etmek için devreye girdi. Meteoroloji uzmanı Ryan Maue, salı günü ABD genelinde sıcaklık ortalamasının sıfırın altında 7 derece ile 1976 yılından beri kasım ayında yaşanan en soğuk gün olduğunu belirtti.

Buffalo Belediye Başkanı Byron Brown, son 40 yılın en sert kış ayını yaşadıklarını söyledi. Kurtarma ekipleri kardan dolayı mahsur kalan vatandaşların yardımına kar üstü araçlarla ulaşmaya çalışıyor. Brown, bir hafta içinde yağan karın bir yıllık ortalamaya eşit olduğunu ifade etti. 

UÇAK SEFERLERİ AKSADI

Şehir merkezine yaklaşık 20 dakika mesafedeki Buffalo Niagara Uluslararası Havaalanı, açık olmasına rağmen yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle birçok sefer iptal edildi.

GÖNÜLLÜLERE 10 DOLAR SAAT ÜCRETİ VE MAÇ BİLETİ

Bu arada Buffalo Bill'in pazar günü 13.00'te New York Jets ile oynayacağı futbol maçı da Ralp Wilson Stadı'nın karla kaplı olması nedeniyle tehlikeye girdi. Yetkililer, statta tahmini olarak 220 bin ton kar bulunduğunu belirterek kar temizlemede gönüllü olarak çalışacaklara 10 dolar saat ücreti ve pazar günkü maç için bilet vaadetti. 





ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)