BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD ile PYD kol kola----

ABD ile PYD kol kola

ABD ile PYD kol kola
30 Nisan 2017 - 09:28 www.finansgundem.com

ABD ordusu ile terör örgütü PYD'nin yan yana olduğu fotoğraflara yenileri eklenmeye devam ediyor. ABD askerlerinin PYD'lilerle birlikte yan yana nöbet tuttuğu görüntüler ortaya çıkarken ABD askerlerinin terörist cenazesine katıldığı iddia edildi.

ABD ordusu, Suriye’nin kuzeyinde Türkiye sınırına zırhlı araçlar konuşlandırdı. Adımın Türk askeriyle YPG’liler arasında çatışmaları önlemek amacıyla atıldığı kaydedildi. Rus internet haber sitesi Sputnik’in haberine göre bir YPG yetkilisi, gelişmeyi doğruladı.

Ankara’nın PKK’nın Suriye’deki uzantısı olarak nitelendirdiği YPG kaynaklarından edinilen bilgilere göre, ABD askerleri akşam saatlerinden itibaren zırhlı araçlarını Kobani’den Kamışlı’ya kadar sınır hattı boyunca konuşlandırmaya başladı. Kaynak, “Türkiye’nin saldırmasını önlemek için ABD’yle görüştük. ABD’ye, Türkiye’nin saldırması halinde Rakka operasyonunu durduracağımızı ve gülerimizi sınıra kaydıracağımızı söyledik. Onlar da saldırıların kesilmesi için yoğun çaba sarf ettiklerini söylediler” dedi.

YPG-ABD YAN YANA NÖBETTE!

Reuters’ın, Mardin Kızıltepe’nin karşısında yer alan ve sınıra sadece birkaç yüz metre uzaklıktaki Derbesiye bölgesinden geçtiği fotoğraflarda, ABD zırhlı araçları ve bunların yanında nöbet tutan YPG’li teröristler dikkat çekti.

ABD ASKERLERİ TERÖRİST CENAZESİNE KATILDI

Hava harekatında ölen PKK'lı teröristler için Suriye'de düzenlenen cenaze törenine ABD askerleri de katıldı. Terörist cenazeleri PKK elebaşı Abdullah Öcalan pankartları eşliğinde gömüldü.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mali30 Nisan 2017 14:06

    PYD veya PKK ile işbirliğine muhtaç olmuş bir ABD süper güç olamaz. Yakında Orta Doğu da her kapıdan gönderileceksiniz.

  • başkent30 Nisan 2017 13:24

    ışit kimin için kurulmuş kukla pkk devleti kurmak için dünya bu yalanın farkında ama anlamamazlıktan geliyor. abd gider TÜRK 1000 yıldır burada Türkiyeli kürtler bu kuklalara sahip çıkmaz

  • Şimşek30 Nisan 2017 12:59

    Geçtiğimiz 40 yılda örneklerini gördüğümüz gibi İranın özellikle Rusyanın Kürtleri suistimal etmesine ABD izin vermez. Rusya, Ukraynada işgalcidir. Suriyede Amerikan yanlısı Sünni Arap devleti tampon olacaktır. Amerika, Kürtlerin Akdenize çıkışını istemiyor. Fıratın batısına geçemezler. Türkiyenin bölünmesi isteği eğer Türkiye İran yanlısı politika izlerse olur. Bebek katili, ne yapıp edin Afrin Kobani bağlantısını sağlayın, Akdenize çıkın demişti. pkk aklınca Amerikayı ikna edebileceğine inanıyor bu olmazsa Kürtleri Türkiyeye karşı kışkırtacağını, Rusyaya yanaşacağını ve IŞİDe karşı savaşmayacağını ima ediyor. pkk Amerikayı karşısına alamaz sıkar. pkk olası Rus-Amerikan anlaşmasından ve Sünni Arap tamponundan endişeli.Tel Abyad-Ayn İssa - Rakka Sünni Arap tamponundan korkuyor. Barzani Amerikanın Türkiye ve Sünni Arap hassasiyetini anlayınca geri vites yaptı. Amerika yüz verdi, aşiret ağası kendini Ortadoğunun fatihi zannetti.

  • ahmet engin 30 Nisan 2017 11:17

    ABD çok kaşınıyor demek isterdim ama bundan sonra o çok hafif bir ifade kalır zannımca. Suyu ısındı suyu... Ayrıca yüzyıl lakaplı arkadaşın söylemlerine ve tespitlerini de katılıyorum...

  • Yüzyıl30 Nisan 2017 09:49

    ABD li gerizekalılar.Madem pyd yi bu kadar seviyor ve kolluyosunuz.Meksika sınırına duvar öreceğinize orada pyd ye koridor açın.Sonra vatandaşlık ve senatörlük hakkı verin demokrasi aşığı bir ülkeden bu beklenir.ÖZGÜRLÜKLER ÜLKESİ ABD yalanlarla petrol uğruna milyonlarca insanın ölümüne ve sakatlanmasına sebep olan dünyada insan hakları savunucusu.............İlahi adaleti unutanlar o masum insanların ahı tutunca ne yapacaksınız bakalım.