BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaABD hisselerinde ralli sürüyor----

ABD hisselerinde ralli sürüyor

ABD hisselerinde ralli sürüyor
13 Temmuz 2015 - 18:55 www.finansgundem.com

ABD'de hisseler, Yunanistan'ın kreditörler ile bir anlaşmaya varmasının ardından yükseliyor

ABD hisseleri, Yunanistan'ın kreditörler ile bir anlaşmaya varmasının ardından yükseldi ve Mart ayından bu yana en iyi 3 günlük ralliyi kaydetti.

Standard & Poor’s 500 Endeksi New York saati ile 10:24'de yüzde 0.9 yükseldi ve 2,096.14 puan oldu. Endeks Cuma gününü son 2 ayın en büyük artışı ile tamamlamıştı. Dow Jones Endeksi 197.66 puan veya yüzde 1 artış ile 17,958.07 puan olurken, Nasdaq Bileşik Endeksi yüzde 1.2 arttı.

Tüketici, tekonoloji ve finans şirketlerinin hisseleri en büyük yükselişi kaydetti. Netflix Inc. ve Amazon.com Inc. en az yüzde 2.3 prim yaptı. Microsoft Corp. ve Facebook Inc. hisseleri ise yüzde 2 arttı. Bank of America Corp. ve JPMorgan Chase & Co. en az yüzde 1.3 artış sağladı. MarkWest Energy Partners LP hisseleri, şirketin ABD'nin en büyük ikinci doğal gaz üreticisi MPLX LP'i 15.8 milyar dolara alacağını duyurması ile yüzde 10 yükseldi.

Avrupa Birliği başkanı Donald Tusk, twitter üzerinden yaptığı açıklamada, Brüksel'de yaklaşık 17 saattir yürütülen görüşmelerin ardından, Yunanistan ve Avrupalı liderlerin, üçüncü kurtarma paketine ilişkin resmi görüşmelerin başlatılabilmesi için gereken reformlar konusunda anlaşma sağlandını duyurdu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)