BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaABD hisseleri yükselişe geçti----

ABD hisseleri yükselişe geçti

ABD hisseleri yükselişe geçti
10 Eylül 2015 - 21:37 www.finansgundem.com

ABD hisseleri, piyasalarda dikkatlerin Fed'in gelecek haftaki toplantısına çevrilmesi ile birlikte, dalgalı seyrin ardından yükseldi

ABD hisse senetleri, Fed'in faizi artırıp artırmama kararı vereceği toplantısına bir hafta kala, düşük hacimle birlikte, fiyatların geniş bir bantta dalgalandığı bir ortamda değer kazandı. 

Apple Inc. yüzde 2.1 yükseldi ve dünkü kayıplarını geri alarak, teknoloji hisselerindeki yükselişlere öncülük etti. Qualcomm Inc. yüzde 2 değer kazandı. Bioteknoloji şirketleri, Blogen Inc. ve Gilead Sciences Inc.'nin yüzde 3.4'ün üzerinde değer kazanması ile birlikte, Çarşamba günü düşüşün ardından, sağlık-bakım sektörüne destek oldu. Wynn Resorts Ltd. yüzde 4.3 geriledi ve son dört seansın üçünde aşağı yönde hareket etti. Krispy Kreme Doughnuts Inc., kar tahminini düşürmesinin etkisiyle yüzde 12 kaybetti.

Standard & Poor's 500 (S&P500) Endeksi, dün yüzde 1.4 düştükten sonra, yüzde 0.6 yükselerek, New York saati ile 12:39'da 1,953 seviyesine çıktı. Dow Jones Endeksi 82.74 puan ya da yüzde 0.5 yükselerek 16,336.31 puana ulaştı. Nasdaq Bileşik Endeksi yüzde 0.9'luk bir çıkış gerçekleştirdi. S&P 500 Endeksi hisselerinde işlem hacmi 30 günün ortalamasının yüzde 9 altındaydı.

Raymond James and Associates'in kurumsal hisse senedi işlemleri direktörü Dan McMahon, "Piyasada hacim ya da likidite az, zira çok fazla şey olmuyor," dedi ve "İnsanlar beklemede ve sert hareketler oluyor ve bunun arkasında neyin olduğunu bilmiyoruz. Gerçekten de bir sebep yok. Bu nedenle bu ortamda akılcı karar almak çok zor" şeklinde görüş bildirdi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)