BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaABD hisseleri Fed öncesi satıcılı----

ABD hisseleri Fed öncesi satıcılı

ABD hisseleri Fed öncesi satıcılı
11 Eylül 2015 - 18:33 www.finansgundem.com

ABD hisseleri, volatil geçen haftanın ardından Fed toplantısı öncesinde geriliyor

ABD hisseleri, Fed’in Perşembe günkü faiz kararı öncesinde geriliyor. Hisseleri sert dalgalanmaların yaşandığı hafta için kazançları azaltıyor.

Enerji şirketleri, petrol fiyalarındaki düşüş ile birlikte kayıplara öncülük etti. Hess Corp. ve Transocean Ltd. en az yüzde 3.5 geriledi. Petrol vadelileri, Goldman Sachs Inc.’in fiyat beklentilerini düşürmesi ile yüzde 2.7 düştü. Marvell Technology Group Ltd. yüzde 17 değer kaybetti. Kroger Co. kar tahminini yükseltmesinin ardından yüzde 7 prim yaptı.

Standard & Poor’s Endeksi, Perşembe günü yüzde 0.4 yükselmesinin ardından yüzde 0.3 gerileyerek New York saati ile 10.24’te 1,945.09 puana geldi. Endeks bu hafta yüzde 1.3 yükseldi. Dow Jones Industrial Average 35.78 puan veya yüzde 0.2 artış ile 16,294.62 puan oldu. Nasdaq Bileşik Endeksi yüzde 0.5 düştü.

Münih'teki Bankhaus Lampe KG stratejistlerinden Ralf Zimmermenn, "Fed'den böyle önemli bir kararın gelmesi öncesinde piyasaların volatil olması normal. Faiz artırılmayalı çok uzun zaman oldu. Kariyerlerinde hiç faiz artırımı görmemiş traderlar var. Yatırımcılar Faiz artırımına şu an oldukça düşük bir ihtimal veriyor dolayısıyla riskler daha çok aşağı yönlü. Piyasalardaki belirsizlik Fed'e kadar sürecek" dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)