BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaABD hisseleri ciddi zorluklarla karşılaşacak----

ABD hisseleri ciddi zorluklarla karşılaşacak

ABD hisseleri ciddi zorluklarla karşılaşacak
07 Nisan 2014 - 13:18 www.finansgundem.com

BRIC tanımını ortaya atan O'Neill, ABD hisselerinin ciddi zorluklarla karşılaşacağını, bu yılki ralliye farklı bi ülkenin öncülük edeceğini söyledi

Goldman Sachs Varlık Yönetimi'nin eski yönetim kurulu başkanı Jim O'Neill, cuma günü rekor seviyeye tırmanan ABD hisselerinin önemli zorluklar ile karşı karşıya kalacağını öngörerek, "Eğer bu yıl hisse senetlerinde küresel bir ralli olacaksa, ABD'den başka ülkeler öncülük edecek" dedi.

ABD'den bir televizyon kanalına konuşan O'Neill, ABD'de piyasanın karşısında bir dizi sıkıntı olduğunu söyleyerek, "Bunlardan biri değerlerin yüksek olması. Ve eğer daha iyi veriler gelirse, birkaç gün sonra Fed endişeleri yeniden geri döner. Tahvil getirileri yükselir ve hisse senedi piyasaları da bununla yarışmak zorunda kalır" dedi.

S&P 500 Endeksi'nin Fiyat/Kazanç pranı 29 Mart itibariyle 17.7 oldu.

Küresel piyasalardaki olası bir ralliye başta Çin ve Hindistan olmak üzere gelişen piyasaların öncülük edebileceğini, Almanya'nın da hisseleri yukarı taşıyabileceğini söyleyen O'Neill, "Hindistan, demografik özelliklerinden gelen çok büyük potansiyele sahip. Ve Almanya da Avrupa'ya liderlik etmeye çalışıyor" dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)