BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD, Gazze'ye havadan insani yardım atacak----

ABD, Gazze'ye havadan insani yardım atacak

ABD, Gazze'ye havadan insani yardım atacak
01 Mart 2024 - 23:25 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Joe Biden, Gazze'ye havadan insani yardım atmaya başlayacaklarını açıkladı

ABD Başkanı Joe Biden, İtalya Başbakanı Georgia Meloni'yi Beyaz Saray'da kabulünde basın mensuplarına gündemi değerlendirdi.

Biden, Oval Ofis'te yaptığı açıklamada, yardım beklerken İsrail tarafından vurularak öldürülen Gazzeli sivillerle ilgili olarak, "Gazze'nin kuzeyinde (Filistinlilerin) insani yardıma ulaşmaya çalışırken yaşanan olay trajik ve korkutucu. Oradaki hayatların kaybı çok üzücü." ifadesini kullandı.

Masum insanların yiyecek bulmak için çabalarken "savaşa yakalandığını" ifade eden Biden, "Onların yardıma ulaşmaya çalışırken karşılaştıkları durumu gördünüz. Daha fazlasını yapmalıyız ve ABD olarak yapacağız." dedi.

Biden, "Önümüzdeki günlerde, Ürdün'e katılarak (Gazze'ye) havadan insani yardımları atmaya başlayacağız." şeklinde konuştu. Gazze'ye havadan atacakları yardımla ilgili cümlesinde Biden'ın sehven Gazze yerine "Ukrayna" demesi de dikkati çekti.

Biden, İsrail tarafıyla daha fazla insani yardımın bölgeye gönderilebilmesi için görüşmelerini sürdürdüklerini de sözlerine ekledi.

Gazze'de katliam durmuyor

 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.01 Mart 2024 23:44

    TÜRKİYE DE AKDENİZ ÜZERİNDEN DENİZ VE HAVASAN GAZZEYE İNSANİ YARDIM ULAŞTIRMALIDIR İSRAIL GÜÇLERİ SILAHLI MÜDAHELEDE BULUNUR İSE İSRAİLİN AKDENİZE KIYILARINA ÇIKARTMA YAPILMALIDIR

  • C.v.p02 Mart 2024 10:45

    İsrail ile Türkiye tarihinde hiçbir zaman catışmamıştır yobaz ve müslüman araplar ile asırlarca catışmıştırlanetli arapların Türklere yaptığı katliamlar tarihte meşhurdur geçmişi oku