BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD, Erdoğan'ı kınadı----

ABD, Erdoğan'ı kınadı

ABD, Erdoğan'ı kınadı
20 Ağustos 2013 - 21:33 www.finansgundem.com

Başbakan Erdoğan'ın, "Mısır'daki darbenin arkasında İsrail var, elimizde belgesi var" sözlerine ABD'den yanıt gecikmedi

Beyaz Saray Sözcüsü Josh Earnest, Başbakan Erdoğan’ın Mısır'da yaşanan olayların arkasında İsrail'in olduğu yönündeki yorumuyla ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Erdoğan'ın sözleri saldırgan, delilsiz ve yanlış" ifadeleri kullanıldı. Ak Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Başbakan Erdoğan, "Mısır'daki darbenin arkasında İsrail var, elimizde belgesi var" demişti.
'MISIR'LA İLGİLİ DEĞERLENDİRME SÜRÜYOR'
Öte yandan ABD'nin Mısır'a yaptığı yardımları kestiği yönündeki haberlerin de gerçeği yansıtmadığını söyleyen Earnest, gazetecilere yaptığı açıklamada, Obama yönetiminin bu konudaki değerlendirmesinin henüz tamamlanmadığını belirtti. Vermontlu Demokrat Senatör Patrick Leahy'nin sözcüsü David Carle, CNN'e yaptığı açıklamada ABD'nin Mısır'a yaptığı askeri yardımın "şimdilik durdurulduğunu" söylemişti. Ancak Carle yardımın kalıcı olarak durdurulması yönünde bir karar alınmadığını belirtmişti. Söz konusu haber ilk olarak ise Daily Beast muhabiri Josh Rogin tarafından duyurulmuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)