BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD Dışişleri: Rusya'nın bazı önerilerine karşı çıktık----

ABD Dışişleri: Rusya'nın bazı önerilerine karşı çıktık

ABD Dışişleri: Rusya'nın bazı önerilerine karşı çıktık
10 Ocak 2022 - 22:45 www.finansgundem.com

ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Wendy Sherman, güvenlik garantileri müzakerelerinde Rusya'nın Avrupa konusundaki bazı önerilerini gerçi çevirdiklerini söyledi.

Rusya ile ABD arasında İsviçre'nin Cenevre kentinde gerçekleştirilen güvenlik garantilerine ilişkin müzakereler sona erdi.

Görüşmede ABD heyetine başkanlık eden Dışişleri Bakan Yardımcısı Wendy Sherman, düzenlediği basın toplantısında, "ABD, Rusya’nın Avrupa'da güvenlik konusundaki bazı önerilerine geri çevirdi ve Washington ile çalışmak isteyen diğer ülkelerle olan ilişkilerinden ve işbirliğinden asla vazgeçmeyecek” dedi.

Sherman, "Ancak ABD olarak başarı şansı olmayan güvenlik tekliflerini reddetmeyi sürdüreceğiz. Hiç kimsenin NATO'nun merkezi unsuru olan açık kapı politikasını engellemesine izin vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

ABD'li diplomat, "Ruslar, Orta Menzilli Nükleer Kuvvetler Anlaşmasının (INF) nihai olarak sona ermesine yol açan endişelerini dile getirdiler. Bu bir müzakere değildi, bugün fikirleri masaya yatırdık ve daha gidecek çok yolumuz var. Ancak tabii ki INF ile ilgili süregelen endişeler var; ilk etapta bir INF'in olmasının tüm nedeni de zaten oydu" dedi.

AB'den Bosna Hersek'teki Sırp Cumhuriyeti yöneticilerine yaptırım uyarısı

Pfizer'in KOVID-19 ilacının AB'de kullanımı için başvuru yapıldı

Günlük veriler açıklandı: 65 bin 236 yeni vaka, 141 vefat

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)