BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD: Denizaltılarımız Rusya'yı yok edebilir----

ABD: Denizaltılarımız Rusya'yı yok edebilir

ABD: Denizaltılarımız Rusya'yı yok edebilir
10 Mart 2018 - 07:50 www.finansgundem.com

ABD Stratejik Kuvvetler Komutanı Orgeneral Hyten, Putin'in geçtiğimiz günlerde açıkladığı süpersonik silahına ilişkin gözdağı verdi

ABD Stratejik Kuvvetler (STRATCOM) Komutanı Orgeneral John Hyten, Rusya’nın herhangi bir saldırısına ABD'nin cevap verebileceğini söyledi.

Temsilciler Meclisi'ndeki bütçe duruşmalarında konuşan Hyten, Putin dünyanın her yerini vurabilecek yeni bir kıtalararası nükleer füze ürettikleri açıklamasına cevaben, "Bütün mevcut tehditler için hazırız ve hiç kimse bundan şüphe etmemeli" dedi.

Ria Novosti'nin aktardığına göre General, "Rusya, Washington'un cevap veremeyeceği bir saldırı yapamaz." dedi.

Hyten ayrıca, "Onlar (Ruslar) bizim denizaltılarımızın nerede olduğunu bilmiyor. Denizaltılarımız onların ülkesini (Rusya'yı) yok edebilecek güçte" diye ekledi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 2 marttaki Federal Meclis'te ulusa sesleniş konuşmasında, yeni nükleer füzelerin menzilinin "sonsuz" olduğuna vurgu yapmış, düyanın her yerini vurabilecek kapasitede, sınırsız menzili olan füzeler geliştirdiklerini açıklamıştı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)