BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD Büyükelçisi Dışişleri'ne çağrıldı----

ABD Büyükelçisi Dışişleri'ne çağrıldı

ABD Büyükelçisi Dışişleri'ne çağrıldı
15 Haziran 2017 - 23:01 www.finansgundem.com

ABD'de Erdoğan'ın korumaları hakkında yakalama kararı çıkarılması sonrası, ABD Büyükelçisi'nin Dışişleri'ne çağrıldığı bildirildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 12 koruması hakkında yakalama kararı çıkarılmasının ardından, ABD Büyükelçisi Dışişleri'ne çağrıldı. Dışişleri Bakanlığı tarafından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın güvenlik personelinden bazıları hakkında tutuklama kararı alındığının öğrenilmesi üzerine ABD’nin Ankara Büyükelçisi John Bass'ın Bakanlığa davet edildiği ve kararın kabul edilemez olduğunun ABD Büyükelçisine vurgulandığı bildirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD ziyareti sırasında, Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği önünde yaşanan olaylar nedeniyle 12 kişi hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı. Erdoğan bu karar ile ilgili " İki soydaşımı içeri aldılar. 12 korumam için yakalama kararı almışlar. Hukuksal anlamda ne gerekiyorsa yapacağız" demişti.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Dalgın Sabri16 Haziran 2017 08:42

    Olay videolarını seyrettiyseniz birisi "Dalın diyor. Dalın diyor" diye bağırarak millete haber veriyordu. Acaba "Dalın" diyen kimdi?

  • Yavuz 16 Haziran 2017 08:41

    Yavuz hırsız ev sahibini bastırirmış. Sen git adamın ülkesinde olay çıkar, sonra büyükelçiyi çağır. Olayı cikarmayacaktin kardeşim. Ha Amerika da bu kadar ileri götürup dava açmasaydi daha iyiydi, diplomatik yollardan uyarsa yeterdi. Lakin olaya karışan 2 Amerikalı 2 Kanadalı işadamı var. Onları diplomatik olarak korumak yersiz. Alsinlar cezalarını. fakat devlet memuru korumalar için Amerika yanlış yapıyor bence.