BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaABD bütçede mutabakata vardı----

ABD bütçede mutabakata vardı

ABD bütçede mutabakata vardı
11 Aralık 2013 - 06:57 www.finansgundem.com

ABD'de bütçe konusunda müzakere yapan Demokrat ve Cumhuriyetçiler anlaşarak, otomatik harcama kesintilerini gevşetilmesine karar verdi

ABD'de bütçe müzakerelerinde anlaşma sağlanarak, otomatik harcama kesintilerinin önümüzdeki 2 yılda 63 milyar dolar azaltılmasına karar verildi. Anlaşmanın Senato ve Temsilciler Meclisi onayından geçmesi hâlinde federal hükümetin Ocak'ta kapanma riski de ortadan kalkacak.

Müzakereciler 3 yıldır devam eden mali restleşme döngüsünü kırarak, otomatik harcama kesintilerini önümüzdeki 2 yılda 63 milyar dolar gevşetilmesi ve bütçe açığının 23 milyar dolara indirilmesi konusunda anlaştı.

Anlaşmanın baş mimarları Senatör Patty Murray ve Temsilciler Meclisi üyesi Paul Ryan, bu tavizin, fonlama yetkisi 15 Ocak'ta sonlandığında gükümetin kapanmasını önleyeceğini ve mali çekişmelerden olumsuz etkilenen Amerikan ekonomisine yardımcı olacağını söyledi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)