BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaABD borsaları yükseldi----

ABD borsaları yükseldi

ABD borsaları yükseldi
25 Ekim 2013 - 07:31 www.finansgundem.com

Fed'in tahvil alımlarını aynı şekilde devam ettireceği sinyalleri üzerine New York Borsası rekora çok yaklaştı

ABD'nin ekonomik büyümesindeki yavaşlama sinyallerinin Fed'in tahvil alımlarını devam ettireceği beklentilerini artırması ve kurumsal kazançların beklentinin üzerinde gelmesiyle New York Borsası yükseldi; Standard&Poor's 500 Endeksi rekordan 3 puan mesafeye tırmandı.
PulteGroup Inc.'in kârının yükselmesinin ardından konut inşaatçıları endeksi yüzde 3.3 ralli yaptı. McKesson Corp., yıllık kazanç tahminlerini yükseltmesi ve Alman Celesio AG'yi 3.9 milyar euroya satın almakta anlaşmasının ardından yüzde 4.9 primlendi. Citrix Systems Inc., hisse geri alımını artırmasıyla yüzde 4.9 değer kazandı. Xerox Corp., beklentinin altındaki kâr tahminleri üzerine 4 yılın en sert düşüşünü kaydetti.
S&P 500 Endeksi yüzde 0.3 kazançla 1,752.07 puana, Dow Jones Endeksi ise yüzde 0.6 artışla 15,509.21 puana çıktı. Amerikan borsalarında 6.5 milyar hissenin el değiştirmesiyle işlem hacmi 3 aylık ortalamanın yüzde 10 üzerinde oldu.
Bilanço döneminin ortasında olduklarını, bu nedenle de piyasadaki her şeyin kazanç rakamlarına bağlı olduğunu belirten Value Line Funds'ın portföy  yöneticilerinden Mark Spellman, kazançların iyi geldiğini, maliyet tarafında çok aşama kaydedildiğini söyledi ve satış hatlarında daha fazla beklediklerini aktardı.
S&P 500 Endeksi bu ay yğzde 4.2 primlenerek 22 Ekim'de yasakoyucuların ABD'nin borçlanma limitinin artırılmasında anlaşmasının ardından 1,754.67 puandan rekor kırdı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)