BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaABD borsaları karışık seyretti----

ABD borsaları karışık seyretti

ABD borsaları karışık seyretti
25 Eylül 2013 - 07:57 www.finansgundem.com

ABD borsalarında Dow Jones düşüşle, Nasdaq yükselişle kapandı

Ekonomik büyüme ve bütçe görüşmelerine ilişkin endişesiyle New york Borsası 4. gününde de geri adım attı.
Red Hat Inc., Linux işletim sistemlerinin sahibinin faturalarının beklentinin altında kalmasının ardından Red Hat Inc. yüzde 12 düştü. Konut inşaatçıları, konut fiyatlarının 7 yılın en büyük artışını kaydetmesinin ve Lennar Corp.'un kârının beklentilerin üzerinde olmasının ardından yüzde 2.3 değerlendi. Applied Materials Inc., Tokyo Electron Ltd.'ın 9.39 milyar dolarlık hisse almasının ardından yüzde 9.1 yükseldi.
Standard&Poor's 500 Endeksi yüzde 0.3 kayıpla 1,697.42 puana indi. Dow Jones Endeksi yüzde 0.4 düşüşle 15,334.59 puana indi. Amerikan borsalarında 6 milyar hissenin el değiştirmesiyle işlem hacmi 3 aylık ortalama ile paralel seyretti.
Piyasanın iyi ve kötü haberleri fiyatladığını belirten Stewart Capital Advisors LLC'nin yatırım genel müdürü Malcolm Polley, piyasanın makro haberlere bağlı olduğunu söyledi.
S&P 500 Endeksi tüketici güveni verisinin Eylül'de 4 ayın en düşüğüne işaret etmesinin ardından yüzde 0.4'e varan düşüş kaydetti. Richmond Fed'in imalat raporu da Eylül'de daralmaya işaret etti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)