BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD ayağa kalktı! 150 noktada binlerce kişi..----

ABD ayağa kalktı! 150 noktada binlerce kişi..

ABD ayağa kalktı! 150 noktada binlerce kişi..
16 Nisan 2017 - 15:56 www.finansgundem.com

ABD’de başkan Donald Trump’ın ne kadar vergi ödediğini öğrenmek isteyen Amerikalılar sokağa aktı. Trump karşıtları ile destekçileri arasında çatışmalarda ortalık kan gölüne dönerken, 21 kişi gözaltına alındı.

ABD Başkanı Donald Trump'ın vergi beyannamesini açıklamasını isteyen Amerikalılar ülkenin genelinde protesto gösterleri düzenledi. ABD sokaklarında alışılmışın dışında görüntüler yaşandı.

YAkşalık 150 noktada gerçekleştirilen gösterilerde binlerce kişi ABD Başkanı Donald Trump'ın ne kadar vergi ödediğini açıklamasını istedi.

Gösteriler Trump destekçileri ve karşıtları arasında çıkan çatışmalara dönüştü. Olaylarda en az 21 kişi gözaltına alındı.

BBC’de yer alan habere göre California eyaletinin Berkeley kentindeki gösterilerde polis eylemcilere biber gazı ile müdahale etti.

Protestoların zamanlaması ABD vatandaşlarının vergi ödemelerini gerçekleştirmesi, gereken Nisan ayının ortasına denk geliyor.

Trump başkanlık kampanyası sırasında vergi beyannamesini açıklamayarak geleneklerin aksi yönünde hareket etmişti. ABD başkanlarının vergi ödemelerini açıklaması zorunlu olmasa da Trump'ın iş adamı geçmişinden dolayı vergi beyannamesini açıklaması isteniyor.

2005 YILINDA 150 MİLYON DOLARLIK GELİR BEYANI

Donald Trump'ın gelir beyanına ilişkin son belge Amerikan televizyon kanalı MSNBC tarafından yayınkalnmıştı. Belge Trump'ın 2005 yılındaki gelir beyanına ilişkin... Belgeye göre Donald Trump 2005 yılında 150 milyon dolardan fazla gelir beyan etmiş, bunun karşılığında 38 milyon dolar vergi ödemişti. Milliyet

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)