BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD askeri uçağı düştü: 3 ölü, 5 yaralı----

ABD askeri uçağı düştü: 3 ölü, 5 yaralı

ABD askeri uçağı düştü: 3 ölü, 5 yaralı
27 Ağustos 2023 - 12:09 www.finansgundem.com

ABD Deniz Piyade Kolordusu’na bağlı bir askeri uçak Avustralya’da düştü. Kazada 3 asker hayatını kaybetti, 5 asker ise ağır yaralandı.

Amerika Birleşik Devletleri Deniz Piyade Kolordusu’na bağlı, 23 askeri taşıyan MV-22B Osprey tipi uçak, Avustralya’nın Melville Adası’nda düştü. Kazada, 3 asker hayatını kaybetti, 5 asker de ağır yaralandı.

ABD Deniz Piyade Kolordusu’nun Avustralya’nın Darwin bölgesinde bulunan komutanlığından yapılan resmi açıklamada, “MV-22B Osprey tipi uçağın, rutin bir eğitim tatbikatı sırasında askerleri taşırken Avustralya'nın Melville Adası'nda düştüğünü doğruluyoruz. Kaza saat 09.30 sularında meydana gelmiştir. Uçakta toplam 23 personel bulunmaktaydı. 3 kişinin hayatını kaybettiği teyit edildi. Durumu ağır olan 5 kişi de Darwin Kraliyet Hastanesi'ne nakledildi. Uçakta bulunan denizciler Predators Run tatbikatına katılmak üzere uçuyorlardı. Kurtarma çalışmaları devam etmektedir. Kazanın nedenini belirlemek üzere soruşturma başlatılmıştır” denildi.

ABD'de "ırkçı" saldırı: 3 ölü

 

ABD uçağı büyük tehlike atlattı

 

Suriye: ABD uçağımızı düşürdü

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)