BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkABank Gelişim Merkezi açıldı----

ABank Gelişim Merkezi açıldı

ABank Gelişim Merkezi açıldı
23 Temmuz 2013 - 13:25 www.finansgundem.com

ABank müşteri memnuniyetini arttırmaya yönelik bir yatırım yaptı...

"Mutlu Bankacılık" sloganıyla müşterilerine hizmet veren ABank, müşteri memnuniyetini arttırmaya yönelik bir yatırım yaptı. Hem çalışanlarının gelişimine katkı sağlamak hem de müşteri ihtiyaçlarına en iyi çözümleri sunabilmek için tüm eğitim çalışmalarını tek bir çatı altında toplamaya karar veren ABank, ABank Gelişim Merkezi’ni Nişantaşı’nda hizmete açtı.
"Gelişime Dair Her Şey" konsepti ile hizmete giren merkez,  her biri farklı temayla dizayn edilmiş ve en son teknoloji ürünleri kullanılarak hazırlanmış sınıflardan oluşuyor. ABank’ın klasik eğitim yaklaşımının ötesine geçerek dünyadaki trendleri yakalayan yeni bir anlayışı benimseme kararıyla kurulan merkez ile tüm çalışanların gelişimine en üst seviyede katkı sağlanması amaçlanıyor.
ABank çalışanlarının bölümlere özel gelişim programlarından, gelişim uygulamalarına, uzaktan eğitimlerden ve üniversite işbirliğiyle hazırlanan özel programlara kadar uzanan tüm eğitim ihtiyaçlarını tek noktada birleştiren ABank Gelişim Merkezi’nde toplam çalışan sayısının yüzde 10'una aynı anda eğitim hizmeti verilebiliyor.
                                   
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)