BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAB, Yunanistan'ı Schengen için sıkıştırıyor ----

AB, Yunanistan'ı Schengen için sıkıştırıyor

AB, Yunanistan'ı Schengen için sıkıştırıyor
27 Ocak 2016 - 16:27 www.finansgundem.com

Üst düzey AB yetkilisi, Yunanistan'ın Schengen sınır görevlerini ciddi biçimde ihmal ettiğini belirterek, üç ay süre tanıdıklarını belirtti.

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkan Yardımcısı Valdis Dombrovskis, Yunanistan'ın Schengen bölgesi kuralları çerçevesinde sınır görevlerini "ciddi bir şekilde ihmal ettiğini" ve üç ay içerisinde sorunların üstesinden gelmezse sınır kontrollerine tabi tutulabileceğini söyledi. Basın toplantısında konuşan Dombrovskis, "Rapor taslağı, Yunanistan'ın görevlerini yerine getirmede ciddi ihlaller yaptığı ve Yunan görevliler tarafından dış sınır kontrolünü sağlamada ciddi aksaklıklar yapıldığı sonucuna varıyor" dedi. Komisyon tarafından bu sabah haftalık toplantıda görüşülen raporun sonucu, bazı Schengen üyelerinin bölge içerisinde şimdiden uygulamaya başladığı ve iki yıla kadar sürebilecek sınır kontrollerinin genişlemesi anlamına gelebilir.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)