BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAB yine çıkmaza giriyor----

AB yine çıkmaza giriyor

AB yine çıkmaza giriyor
06 Mayıs 2013 - 07:54 www.finansgundem.com

AB açıklar konusunda daha fazla zaman önerdi

Avrupa Birliği yetkilileri Cuma günü yaptıkları açıklamda bazı ülkelerde tasarruf politikalarının güçsüz ekonomik koşullar nedeniyle gevşetilmesi gerektiğini belirttiler.
Avrupa'nın mali disiplin konusunda attığı sert adımlar bölgede işsizliğin son 10 yılın en yüksek seviyesine çıkmasına ve ekonominin resesyona girmesine neden olmuştu.
AB'nin mali ve ekonomik işlerden sorumlu komiseri Olli Rehn, Cuma günü yatığı açıklamada Fransa'nın bütçe açığını GSYİH'nın yüzde 3'ü seviyesine düşürme hedefi için 2015 yılına kadar zaman alabileceğini dile getirdi.
Rehn İspanya için ise bu süerenin 2016'ya uzatılabileceğini belirtti. AB komisyonu her iki ülke ekonomisinin de bu yıl gerilemesini ve bunun da bütçe hedeflerinin tutturulmasını güçleştirmesini bekliyor.
Komisyonun bazı ülkelere bütçe açıklarını düşürmek için ek süre tanınması yönündeki önelerileri resmi olarak Mayıs ayının sonunda sunulacak. Bu önerilerin geçerlilik kazanması için AB'nin bütün üye devletleri tarafından onaylanması gerekecek.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)