BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAB Türkiye, Rusya ve İran'ı İdlib vilayetindeki sivilleri korumaya çağırdı----

AB Türkiye, Rusya ve İran'ı İdlib vilayetindeki sivilleri korumaya çağırdı

AB Türkiye, Rusya ve İran'ı İdlib vilayetindeki sivilleri korumaya çağırdı
30 Mayıs 2019 - 10:27 www.finansgundem.com

Avrupa Birliği (AB) Suriye'nin İdlib vilayetinde ateşkes çağrısında bulunarak, Rusya, Türkiye, İran ve Suriye hükümetinin kuşatma altındaki sivilleri koruması gerektiğini belirtti.

Suriye'nin kuzeybatısında yer alan ve 2011'den bu yana Cumhurbaşkanı Beşar Esad hükümetine karşı savaşan muhaliflerin kontrolünde kalan son bölge olan İdlib vilayetindeki şiddet olaylarından en az 180,000 kişi kaçtı.

Suriye hükümeti, El Kaide bağlantılı militanların saldırılarına karşılık verdiğini ifade ediyor.

AB Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini ve AB Komisyonunun İnsani Yardım ve Kriz Yönetiminden Sorumlu Üyesi Christos Stylianides, Rusya, Türkiye ve İran'ın barış çabalarına atıfta bulunarak "Suriye rejiminin ve Astana garantörlerinin sorumluluklarını ve taahhütlerini derhal yerine getirmelerini ve sivillerin hemen korunmasını sağlamalarını bekliyoruz" dedi.

Mogherini ve Stylianides yaptıkları açıklamada "Kadınlara, çocuklara ve diğer sivillere yönelik ayrım gözetmeyen saldırılar, yerlerinden edilmeleri ve altyapının tahrip edilmesi hiçbir koşulda haklı gösterilemez" dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)