BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAB ile ilişkiler derin dondurucuda mı----

AB ile ilişkiler derin dondurucuda mı

AB ile ilişkiler derin dondurucuda mı
31 Ekim 2016 - 05:05 www.finansgundem.com

"Meclis idam cezasının geri gelmesini sağlarsa onaylarım" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB'nin olası itirazları için ne dedi?

15 Temmuz'daki FETÖ darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sık sık gündeme getirdiği konuların başında idam cezasının geri getirilmesi. Bu konu, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonunda da en çok konuşulan konular arasındaydı. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü yazısında, resepsiyonda en çok 'başkanlık sistemi'nin konuşulduğunu ifade ettikten sonra idam cezasıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarını aktardı. İşte Selvi'nin bugünkü yazısında yer alan o bölüm:

Resepsiyonun ikinci başlığını idam tartışmaları oluşturuyordu. Önce Başbakan’la konuştuk. Binali Bey, “Bizim sayımız tek başına yetmiyor. Muhalefetle görüşmemiz lazım” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise, sanki o soruyu bekliyor gibiydi. Pat diye, “İdamın gecikmesi doğru değil” diye konuştu. Bir meslektaşımız, “Ama AB...” diye başlayacak oldu. Erdoğan, AB ne karışır havasındaydı. Bir kez daha anladım ki, AB konusunu bir süreliğine ‘Derin dondurucuya kaldırılmış’.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)