BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem881 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi----

881 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi

881 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi
28 Şubat 2024 - 12:55 www.finansgundem.com

İçişleri Bakanı Yerlikaya, sosyal medya hesabından duyurdu: 15 ilde eş zamanlı düzenlenen Narkoçelik-3 operasyonlarında 881 kilogram uyuşturucu ele geçirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 15 ilde eş zamanlı düzenlenen Narkoçelik-3 operasyonlarında 881 kilogram uyuşturucu maddenin ele geçirildiğini, 101 zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığını açıkladı.

Yerlikaya'nın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre, uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı (KOM) koordinesinde il jandarma komutanlıklarınca 15 ilde eş zamanlı "Narkoçelik-3" operasyonları düzenlendi.

Ülkeyi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlı olduklarını kaydeden Yerlikaya, uyuşturucu satıcılarının gençleri ve toplumu zehirlemelerine asla izin verilmeyeceğini vurguladı.

İstanbul, Hakkari, Ağrı, Antalya, Diyarbakır, Van, Tekirdağ, Aydın, Bitlis, Kayseri, Afyonkarahisar, Denizli, Balıkesir, Kahramanmaraş ve Isparta'daki operasyonlarda 881 kilogram uyuşturucu maddenin ele geçirildiğini belirten Yerlikaya, 101 zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığı bilgisini paylaştı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonu gerçekleştiren jandarma ekiplerini tebrik etti.

Narkoçelik-2 operasyonunda 983 kilo uyuşturucu ele geçirildi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)