BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem700 bin Rus bekleniyor----

700 bin Rus bekleniyor

700 bin Rus bekleniyor
12 Temmuz 2016 - 22:15 www.finansgundem.com

Rusya ile normale dönen ilişkiler, uzun bayram tatili turizimcileri sevindirdi. Şimdi gözler charter seferlerde…

Bayram tatilinin 9 güne çıkarılması başta turizm olmak üzere birçok sektöre "can suyu" olurken, sektör temsilcileri, turizmdeki hareketliliğin devam etmesi için şimdi de Rusya'dan charter uçak seferlerinin başlamasını bekliyor.
Türki̇ye Seyahat Acentaları Birli̇ği̇ (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy,
Rusya ile ilişkilerin normalleşmesinin sektöre etkisine değinirken yaz sezonunu uzun tutarak olabildiğince çok Rus turist misafiri ağırlamak istediklerini ifade etti. Ulusoy, "Sezonu Ekim sonuna kadar uzatmayı başarırsak Türkiye'ye çok ciddi sayıda Rus turist çekebiliriz" diye konuştu.
Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık da bayram tatilinde büyük bir hareketlilik yaşandığını, ancak bu hareketliliğin devamlılığının olmasının büyük önem taşıdığını kaydetti.
Rusya'dan ilk turist kafilesinin geldiğini, ancak charter seferlerinin henüz başlamadığını belirten Ayık, charter seferlerinin başlamasıyla 500 bin ila 700 bin arasında turist beklediklerini söyledi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)