BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem7. Karayolu Trafik Güvenliği Sempozyumu Ve Fuarı başlıyor----

7. Karayolu Trafik Güvenliği Sempozyumu Ve Fuarı başlıyor

7. Karayolu Trafik Güvenliği Sempozyumu Ve Fuarı başlıyor
05 Eylül 2016 - 14:13 www.finansgundem.com

7. Karayolu Trafik Güvenliği Sempozyumu ve Fuarı, Kasım ayında ziyaretçilerine kapılarını açacak.

7. Karayolu Trafik Güvenliği Sempozyumu ve Fuarı, İçişleri Bakanlığı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü, Polis Akademisi Başkanlığı, TŞOF, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Türkiye Sigorta Birliği öncülüğünde düzenlenecek. 17-19 Kasım 2016 tarihlerinde Ankara Congressium (ATO) kongre ve fuar merkezinde yapılacak etkinlik, Türkiye’de gerçekleşen bu etkinlik, kamu kurumları, özel sektör kuruluşları, STK yetkilileri ve diğer paydaşların bir araya geldiği en büyük organizasyon olma özelliğini taşıyor.

Katılımcılar neden bu fuarda yer almalı?

Katılımcı ve ziyaretçilerine Trafik ve Güvenlik çerçevesinde kamu kuruluşu yöneticileri ve özel sektör paydaşları ile görüşme fırsatı ve işbirliği geliştirme imkanı sağlayan 7. Karayolu Trafik Güvenliği Sempozyumu ve Fuarı, aynı zamanda yeni pazarlar oluşturma fırsatı ve marka bilinirliğini artırma imkanı sunuyor.

Sektör ve pazara ilişkin sorunların tartışılarak, çözümlerin söz sahibi taraflarla geliştirildiği bir ortam sağlayan etkinlik sürecinde katılımcılar, yüzlerce firma yetkilisi ile görüşme ve B2B görüşmeleri yapma, yurtdışı satın alma heyetleri ile görüşme, nitelikli konferanslara katılma, eğitimlerden müteşekkil kapsamlı işbirliği yapma ve network oluşturma imkanı bulabilecekler.

7. Karayolu Trafik Güvenliği Sempozyumu ve Fuarı’nın temalarını ise, Trafik Güvenlik Sistemleri ve Teknolojileri, Altyapılar, Park Teknolojileri, Trafik Yönetimi ve Teknolojileri, Akıllı Ulaşım Sistemleri ve Güvenli Kentler oluşturuyor.

Firmaları neler bekliyor?

Kamu, özel ve STK üst düzey yöneticilerinin katılım göstereceği 7. Karayolu Trafik Güvenliği Sempozyumu ve Fuarı’nda katılımcılar etkinlik süresince bu yöneticilerle bir arada olacak. Türkiye’nin en büyük trafik ve güvenlik etkinliğinde yer almak isteyen firmalar, İkili iş görüşmeleri (Business to business, business to bureaucracy) ile yeni pazarlara açılma imkanı bulacak. Firma yetkilileri, T.C. İçişleri Bakanlığı, T.C. Ulaştırma Bakanlığı, EGM, EGM Trafik Dairesi, Karayolları Düzenleme Genel Müdürlüğü ve KGM, Jandarma Genel Komutanlığı, Karayolları Tehlikeli Madde Taşımacılığı Genel Müdürlüğü üst düzey yöneticileri ile görüşme ve bilgi paylaşma olanağına sahip olacak. Katılımcılar aynı zamanda Türkiye Belediyeler Birliği, TŞÖF ve Türkiye Sigorta Birliği yöneticilerinin yanı sıra Belediye satın alma yetkilileri ve Trafik ve Zabıta Müdürlükleri yöneticileri ile bir araya gelecekler.

7. Karayolu Trafik Güvenliği Sempozyumu ve Fuarı ile ilgili daha fazla bilgi için agtfuar.com’u ziyaret edebilirsiniz.

7. Yılında 7 Etkinlik

Türkiye’nin en büyük karayolu trafik güvenliği etkinliğine dönüşen 7.si gerçekleşecek Karayolu Trafik Güvenliği Sempozyumu ve Fuarı (KTGS), 7. Yılında 7 farklı etkinliğe ev sahipliği yapacak.

1. Sempozyum / Akademik Bildiriler

2. Kamu-STK-Sektör Panelleri

3. Eğitim

4. Sosyal Etkinlikler

5. Yeni Ürün ve Teknolojiler Alanı

6. Tanıtım Medya Faaliyetleri

7. Bilimsel Analizler / Yayınlar

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)