BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem6 yıl sonra ilk! İsrailli Bakan Türkiye'de----

6 yıl sonra ilk! İsrailli Bakan Türkiye'de

6 yıl sonra ilk! İsrailli Bakan Türkiye'de
13 Ekim 2016 - 11:02 www.finansgundem.com

İsrail Enerji Bakanı Steinitz, Dünya Enerji Kongresi'ne katılmak için İstanbul'a geldi

Türkiye ile İsrail arasında temmuz ayında başlayan normalleşme süreci sonrası, 6 yıl sonra ilk kez bir İsrailli Bakan Türkiye'ye geldi.

THY'ye ait bir uçakla Tel Aviv'den saat 09.30'da İstanbul'a gelen İsrail Enerji Bakanı Yuval Steinitz'i Atatürk Havalimanı'nda İsrailli yetkililer tarafından karşıladı. Steinitz burada 23. Dünya Enerji Kongresi'ne katılacak.

Bakan Steinitz'in Kongrede, “ Doğu Akdeniz'de Yeni Bir Manzara” başlıklı oturumun açılış konuşmasını yapacağı bildirildi.

Bu arada Yuval Steinitz'in Türk mevkidaşı Berat Albayrak ile iki ülke arasındaki enerji işbirliği konusunu görüşmek üzere bir araya gelecekleri belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, ayrıca Steinitz'in Albayrak ile görüşmesinin ardından bir basın toplantısı düzenleyecekleri ifade edildi.

6 yıl sonra bir ilk

Türkiye İsrail ilişkilerindeki normalleşmenin bir sonucu olan bu ziyaretin iki ülke arasında altı yıl aradan sonra bakan düzeyinde yapılan ilk ziyaret olacağına dikkat çekildi. İsrail ile 2010 yılında yaşanan Mavi Marmara krizinin ardından, ilişkilerin normalleştirilmesine yönelik temmuz sonunda anlaşma imzalanmıştı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ali13 Ekim 2016 11:15

    Allahım yağmur yağdır ki ülkemin toprakları temizlensin yoksa bu embesilin bastığı topragı temizleyemeyiz...