BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin500 ünlü isim halkla buluşacak!----

500 ünlü isim halkla buluşacak!

500 ünlü isim halkla buluşacak!
03 Ağustos 2016 - 13:48 www.finansgundem.com

7 Ağustos'ta 500 ünlü ismin katılımıyla, Yenikapı'da tarihe geçecek bir organizasyon gerçekleştirilecek.

Yenikapı, 7 Ağustos’ta demokrasi şölenine evsahipliği yapacak. Etkinlikte halkla buluşacak olan 500 ünlü isim, beş tekneyle alana gelecek. Büyük buluşmayı yaklaşık 5 milyon vatandaş izleyecek.

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki hain darbe girişimi, sanat dünyasının ünlü isimlerini de birbirine kenetledi. 7 Ağustos'ta 500 ünlü ismin katılımıyla, Yenikapı'da tarihe geçecek bir organizasyon gerçekleştirilecek. Demokrasi nöbetinin 24'üncü gününde düzenlenecek olan etkinlikte; ünlü isimler teknelerle Yenikapı'ya adeta çıkarma yapacak. Spor, müzik, televizyon, radyo ve internet dünyasının sevilen isimlerinin boy göstereceği Yenikapı Demokrasi Şöleni'ne, Türkiye'nin dört bir yanından 5 milyon kişinin katılması bekleniyor. Gelmiş geçmiş en büyük sanatçı buluşmasına evsahipliği yapacak olan Yenikapı'daki organizasyon, yapımcı Polat Yağcı'nın önderliğinde gerçekleşecek.

HER DETAY DÜŞÜNÜLDÜ

Ünlü isimler, çevrede oluşabilecek trafik yoğunluğu sebebiyle, etkinlik alanına deniz yoluyla gidecek. 500 kişiyi taşıyacak olan beş tekne, Bebek'ten kalkıp Yenikapı'ya ulaşacak. Tekneler, ünlü isimleri direkt olarak Yenikapı'da kurulan sahnenin arkasındaki özel bölüme indirecek. Ünlüler için ayrılan özel otopark dışında, 25 kişilik bir vale ekibi de 7 Ağustos günü Bebek'te hizmet verecek.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)