BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılık500 milyon dolarlık kredi anlaşması----

500 milyon dolarlık kredi anlaşması

500 milyon dolarlık kredi anlaşması
05 Nisan 2013 - 11:46 www.finansgundem.com

Garanti Bankası, JBIC ile 500 milyon dolar tutarında kredi anlaşması imzaladı

Garanti Bankası, Japan Bank for International Cooperation (JBIC) ile yenilenebilir enerji projelerinin ve Japonya’dan yapılacak ithalatların uzun vadeli finansmanına yönelik olarak 500 milyon Dolar tutarında kredi anlaşması imzaladı. Anlaşma kapsamında, Türkiye ve çevre ülkelerde faaliyet gösteren firmalara, yenilenebilir enerji projeleri için 18 yıl, Japonya’dan yapılacak ithalatların finansmanı için de 10 yıl vadeye kadar finansman sağlanabilecek.
Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ali Fuat Erbil, “Dış ticaretin finansmanı konusunda müşterilerimizin çözüm ortağı olmayı sürdürüyoruz. Türkiye ve Japonya arasında önemli bir ticaret potansiyeli var, Türkiye’deki projelere Japon firmaların büyük ilgi gösterdiğini görüyoruz. İmzaladığımız anlaşmayla birlikte, uzun vadeli ve uygun koşullarda finansman imkanları sunarak, Türkiye ve Japonya arasında artmakta olan ticari ilişkilerin, proje ortaklıklarının ivme kazanmasına destek olacağız. JBIC’nin sağlayacağı finansman olanaklarını memnuniyetle karşılıyoruz. İmzalanan anlaşma, uluslararası piyasalarda Garanti’ye duyulan güvenin ve dış ticaret finansmanı alanındaki uzmanlığımızın bir göstergesi. Müşterilerimize değer yaratacak yeni finansman olanakları sunmak için çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)