BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılık500 ING'li Avrasya maratonunda koşacak----

500 ING'li Avrasya maratonunda koşacak

500 ING'li Avrasya maratonunda koşacak
07 Kasım 2013 - 14:47 www.finansgundem.com

ING Bank çalışanları, her adımlarının bir çocuğun öğreneceği yeni bir harf, yeni bir oyun olacağını düşünerek koşacak...

17 Kasım 2013 Pazar günü bu yıl 35’incisi düzenlenen Avrasya Maratonu kapsamında, ING Bank çalışanları UNICEF Türkiye’nin Okul Öncesi Eğitim Projesi’ne destek kapsamında Kahramanmaraş’ta bir Eğitim Merkezi açmak için koşacak.
Dünyanın en büyük spor organizasyonlarından birisi olan New York Maratonu’nun ana sponsoru olan ING Grubu’nun da, Küçüklere Büyük Destek Programı kapsamında, ING Bank çalışanlarının topladığı toplam tutara aynı oranda katkıda bulunmasıyla hayata geçecek Eğitim Merkezi için UNICEF ile iş birliği yapılacak. Kahramanmaraş’ta açılacak Eğitim Merkezi 3-5 yaş grubu çocuklara okul öncesi eğitim ve bakım hizmeti vermenin yanı sıra anneler için de çeşitli eğitim programları sunacak.
UNICEF ile 2005 yılından bu yana küresel işbirliğini sürdüren ING Grubu, ‘ING Küçüklere Büyük Destek’ Programı kapsamında bugüne kadar yaklaşık 800 bin çocuğa destek vererek ve 23 milyon Avro’nun üzerinde (50 milyon TL) kaynak yaratarak çocukların eğitime erişimini sağlamıştır.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)