BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem5 yaşındaki çocuk koronadan öldü----

5 yaşındaki çocuk koronadan öldü

5 yaşındaki çocuk koronadan öldü
25 Temmuz 2021 - 08:05 www.finansgundem.com

Amerika’nın Georgia eyaletinde meydana gelen olayda beş yaşında Wyatt Gary Gibson adındaki çocuk yakalandığı Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetti

Babası Wes Gibson ve küçük kız kardeşine de Kovid-19 teşhisi konulduktan sonra hastanede tedavi altına alınan Wyatt’ın mide bulantısı ve uyuşukluk görünmesinden sonra başlangıçta gıda zehirlenmesine yakalandığı düşünüldü.

Ailesi yaşadıklarını, “Önce iştahsızlık başladı. Biraz kusma, biraz uyuşukluk hissetti. Daha sonra dili beyazlamaya başladı. Gıda zehirlenmesi zannettik. Hastaneye götürdük. Ertesi gün Thompson Çocuk Hastanesinde Wyatt’a Kovid-19 strep ve staph enfeksiyonları teşhisi kondu. Felç geçirdikten sonra annesinin kollarında öldü” sözleriyle anlattı.

18 YAŞIN ALTINDAKİLERİ DE ETKİLİYOR
ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezinin verilerine göre, Amerika Birleşik Devletleri genelinde korona virüsünden ölen 600.000’den fazla kişiden yaklaşık 335’i 18 yaşın altında.

Wyatt’ın şu anda ülkedeki tüm vakaların %83’ün den fazlasını oluşturan Kovid-19’un Delta varyantı tarafından enfekte olup olmadığı belli değil. Haziran ayında, delta varyantı yeni vakaların %30’unu oluşturuyor.

Uzmanlar varyantın aşılanmamış nüfus ve küçük çocuklar arasında yayılabileceği konusunda uyardılar.

12 yaşından küçük çocuklar için aşı mevcut değil. ABD Başkanı Joe Biden, küçük çocukların yakında aşı olabileceğini söyledi ancak bunun bilim adamlarına bağlı olduğunu kaydetti.
(Tayfun Hopali /Sözcü)

Sağlık Bakanı Koca'dan 'yeniden mücadeleye dönelim' çağrısı

24 Temmuz korona virüs tablosu açıklandı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)