BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem5 saat ifadeden sonra ilk sözler----

5 saat ifadeden sonra ilk sözler

5 saat ifadeden sonra ilk sözler
30 Ocak 2013 - 17:20 www.finansgundem.com

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın 'halkkart' suçlamasıyla karşı karşıya

Savcı Osman Şanal tarafından sorgulanan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ifade vermesinin nedenini açıkladı.
Eskişehir Belediyesi'ne düzenlenen operasyonun ardından bugün de Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Savcı Osman Şanal'a ifade verdi. İfadenin "Halkkart" ile ilgili olduğu belirtildi.
İfadesinin ardından açıklama yapan Mustafa Akaydın şunları söyledi:
"Elektronik ücret toplama sistemi dava konusu yapıldı. Önemli bir zaman süresi öncesinde Danıştay'ın süreç temizdir şeklinde kararı vardı. Son bir aydır beklediğimiz üzere bu konuda sorgulamalar arttı. Dün savcıdan davet aldık. Bugün dört saat 20 dakika sorularla karşı karşıya kaldık. Cevap veremeyeceğiniz hiçbir şey yok. Takdir savcının ve eğer gerekirse yargınındır. Söyleyeceğim budur. Bu tür olaylara rektörlük zamanlarında da karşı karşıya kaldım kendi vicdanıma aileme ve yanımdakilere Antalya halkına ve CHP'ye karşı bir teşekkür borcum var vicdanım rahat hayatta hiçbir zaman kişisel çıkarım için bir şey yapmadım ekibimin yaptığına da inanmıyorum"
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)