BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem3'ü bir arada! Yüksek sıcaklık, rüzgar ve sağanak...----

3'ü bir arada! Yüksek sıcaklık, rüzgar ve sağanak...

3'ü bir arada! Yüksek sıcaklık, rüzgar ve sağanak...
20 Ağustos 2023 - 10:01 www.finansgundem.com

Meteoroloji'den yapılan açıklamada bugün ülkemizin birçok bölgesinde yüksek sıcaklıkların devam edeceği, Marmara'da şiddetli rüzgarın etkili olacağı ve 3 bölgede sağanak yağış görüleceği kaydedildi


Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin kuzeydoğu kesimleri ile Doğu Akdeniz’in iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyılarının iç kesimleri ile Antalya’nın batısının iç kesimleri ve Muğla’nın iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Açıklamaya göre sıcaklıklarda önemli bir değişiklik olmayacağı, Marmara ve Kıyı Ege'de mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde mevsim normallerinin 6 ila 9 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Rüzgarın ise, Marmara'da kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.(Habertürk)

Cezayir yeniden yanıyor

 

Kanarya Adaları'nda 5 günde 26 bin kişi tahliye edildi

 

Dünya Meteoroloji Örgütü: İklim değişikliğinin etkileri artıyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)