BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem37 adet lojman satışa çıkıyor!----

37 adet lojman satışa çıkıyor!

37 adet lojman satışa çıkıyor!
22 Temmuz 2013 - 10:01 www.finansgundem.com

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Ankara Çankaya’da bulunan 37 adet lojman dairesini satışa çıkardı

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Ankara Çankaya’da bulunan 37 adet lojman dairesini satışa çıkardı. Açık ihale usulüyle yapılacak satışlar, 20-21 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek ihalelerde gerçekleştirilecek. Satışa çıkarılacak dairelerin tahmini bedeli, 62 bin 500 TL ile 145 bin TL arasında değişecek.
ÖİB’nin lojman dairesi satışıyla ilgili ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre İdare’ye ait Ankara’nın Çankaya İlçesi, Güvenevler Mahallesi Aşağıayrancı Kuzgun Sokak’taki ve Çamlıtepe Mahallesi Kurtuluş Taşkent Sokak adreslerinde bulunan 37 adet lojman dairesi, açık ihale usulüne göre satılacak. Şartname bedelinin 25 TL olarak belirlendiği ihalede, şartname almak mecburi olacak. İstekliler ayrı ayrı olmak koşuluyla birden fazla ihaleye teklif verebilecek. İhaleye katılabilmek için satışa konu her bir varlık için ayrı şartname alınması gerekecek. Satıştan doğan KDV, vergi, resim, harç ve diğer yasal yükümlülükler ile devir masrafları alıcı tarafından ödenecek. İhaleler, 20-21 Ağustos tarihleri arasında belirlenen saatlerde gerçekleştirilecek. Geçici teminat tutarının bin 875 TL ile 4 bin 350 değiştiği ihalede, dairelerin tahmini bedeli ise 62 bin 500 TL ile 145 bin TL arasında değişecek.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)