BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem35 ülkenin yönetimi Emre Uğurlu’ya emanet----

35 ülkenin yönetimi Emre Uğurlu’ya emanet

35 ülkenin yönetimi  Emre Uğurlu’ya emanet
17 Şubat 2017 - 09:38 www.finansgundem.com

Perform Türkiye, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Doğu Avrupa Genel Müdürü Emre Uğurlu oldu

Dünyanın en büyük dijital spor içeriği sağlayıcılarından Perform’un Türkiye ve Doğu Avrupa Genel Müdürü Emre Uğurlu, Perform’daki kariyerinin dördüncü yılında, ikinci kez uluslararası göreve getirildi. Uğurlu, Perform Türkiye, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Doğu Avrupa Genel Müdürü olarak atandı. 35 ülkede Perform’un tüm çalışmaları Emre Uğurlu’nun liderliğinde, İstanbul ofisine bağlı olarak sürdürülecek. 

Profesyonel kariyerine 1999 yılında başlayan Emre Uğurlu, farklı sektörlerde edindiği pazarlama ve iş geliştirme tecrübesinin ardından 2006 yılında internet sektörüne geçti. İlk olarak Sporx.com’da Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörlüğü yapan Uğurlu, ardından Yemek Sepeti’nde İş Geliştirme Müdürü olarak görev yaptı. 

Emre Uğurlu, İstanbul Erkek Lisesinden mezun olduktan sonra, lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü’nde, yüksek lisans eğitimini ise İstanbul Üniversitesinde pazarlama ve yönetim stratejileri alanında tamamladı. Üniversitelerde dijital pazarlama ve iş geliştirme konularında seminer ve dersler veren Emre Uğurlu İngilizce, Almanca ve İtalyanca bilmektedir. Spora tutkuyla bağlı, dijital dünya ile sporu hayatının merkezine en büyük hobileri ve işi olarak koymuş olan Uğurlu, evli ve iki çocuk babasıdır.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)